Hudpleie

Hudpleie og tilpassende behandlinger som ivaretar hudens helse og funksjon. Huden påvirkes av sesongene på ulike måter. I tillegg spille mange ulike faktorer inn i hvilken hudtype man har, og ikke minst hvordan huden reagerer i kontakt med miljø. Faktorer som stress, medikamentell bruk, kosthold og ernæring, sol og røyking har også store innvirkning på huden.

Med andre ord er hudens tilstand og behov ulik og hudterapauten tilpasser derfor hudpleiebehandlingen ut fra dine ønsker og din hud sine behov. Det er slik vi gir deg de beste forutsetningene for et optimalt resultat med vår hudpleie.

I tillegg til hudpleie i salong, er det viktig at man tar vare på huden sin i hverdagen også. Vår hudterapaut vil hjelpe deg med å sette opp en daglig hudpleierutine med produkter som du gjennomfører hjemme.

Nedenfor kan du se noen av de forskjellige hudpleiebehandlingene vi tilbyr:

Hud Konsultasjon (15 min.)

Hud konsultasjon er det aller første steg for alle våre kunder. Vi kartlegger og blir bedre kjent med huden din for å kunne anbefale tilpassede og relevante behandlinger, produkter og råd.

Dette utføres gratis og er med i hudpleiebehandlingen. Pris : kr. 0,- (v/ behandling) / kr. 200,-

Klassisk Hudpleie Behandling (60 min.)

Klassisk hudpleiebehandling består av en hudkonsultasjon tilpasset din hudtype/hudtilstand, effektiv og dyprens, peeling, påføring av tilpasset produkt, ansiktsmassasje, maske og avsluttende pleie.

Pris: kr. 990, –

Dyprens (45 min.)

En skreddersydd dyprensende behandling v/ bruk av damp eller uten, som gir resultater raskt og effektivt. Renser huden i dybden og gjør huden klarer til å motta det den trenger mest. Inkludert rens/fjerning av tilstoppede porer og black heads.

Pris : kr. 790,-

Ekspress hudpleiebehandling (30 min.)

For de av oss som har en travel hverdag som er fylt opp av planer og gjøremål, er denne hudpleiebehandlingen et yndet alternativ. Denne effektive hudpleiebehandlingen tar kun 30 minutter og er en fin behandling å ta under lunsjen eller å kombinere sammen med andre behandlinger.

Ekspress hudpleie gir en god rens og setter i gang sirkulasjonen. Du kan velge mellom ekspress fuktighet eller ekspress oppstramming. 

Pris : kr. 590,-

Vitamin C behandling (60 min.)

Midt i blinken for en hud som er sliten, stresset og tørr. Her brukes unike vitaminampuller og behandlingen avsluttes med en mineralrik og avgiftende maske.

Pris : kr. 790,-